ZAPYTAJ O PRODUKT

CENTRUM ZDROWIA GOŁĘBI FITO-VET PŁYN 125 ml

 

Zastosowanie:

  • Wspomaga metabolizm w trakcie lotów, sprzyja poprawie funkcjonowania wątroby i nerek,
  • szczególnie zalecany po antybiotykoterapii,
  • działa wspomagająco w infekcjach wirusowych, bakteryjnych i zatruciach pokarmowych
 
Składniki analityczne:
Białko surowe* – nie mniej niż 0,2% [m/V], Włókno surowe – 0, Oleje i tłuszcze surowe – 0, Popiół surowy – nie więcej niż 1,5% [m/V], Sód – nie więcej niż 0,5% [m/V], Lizyna – 0, Metionina – 0. *Metoda Kjeldahla

Skład:
wyciągi z ziół: Boerhaavia diffusa, Andrographis paniculata, Terminalia chebula, Phyllanthus emblica, Tinospora cordifolia, woda.

Warunki przechowywania:
Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu z dala od dzieci.

Instrukcja stosowania:
Podawać 2 ml na 1 litr wody pitnej (20 gołębi) lub 4 ml na 1 kg karmy przez okres 3 – 5 dni. W ostrych infekcjach zalecaną ilość produktu na początku podawania należy podwoić i podawać przez 10 – 14 dni.

REGENERACJA I OSŁONA WĄTROBY Mieszanka paszowa uzupełniająca w płynie dla gołębi Składniki analityczne: Białko surowe* – nie mniej niż 0,2% [m/V], Włókno surowe – 0, Oleje i tłuszcze surowe – 0, Popiół surowy – nie więcej niż 1,5% [m/V], Sód – nie więcej niż 0,5% [m/V], Lizyna – 0, Metionina – 0. *Metoda Kjeldahla Zastosowanie: Wspomaga metabolizm w trakcie lotów, sprzyja poprawie funkcjonowania wątroby i nerek, szczególnie zalecany po antybiotykoterapii, działa wspomagająco w infekcjach wirusowych, bakteryjnych i zatruciach pokarmowych. Skład: wyciągi z ziół: Boerhaavia diffusa, Andrographis paniculata, Terminalia chebula, Phyllanthus emblica, Tinospora cordifolia, woda. Warunki przechowywania: Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu z dala od dzieci. Instrukcja stosowania: Podawać 2 ml na 1 litr wody pitnej (20 gołębi) lub 4 ml na 1 kg karmy przez okres 3 – 5 dni. W ostrych infekcjach zalecaną ilość produktu na początku podawania należy podwoić i podawać przez 10 – 14 dni.

* Ocena:
* Nick:
Email:
* Treść komentarza:
Dodaj komentarz
 
Facebook