ZAPYTAJ O PRODUKT

CENTRUM ZDROWIA GOŁĘBI OREGO-VET PŁYN 125 ml

 

Składniki analityczne:
Białko surowe – 0, Włókno surowe – 0, Oleje i tłuszcze surowe – nie mniej niż 2% [m/V], Popiół surowy – nie więcej niż 2% [m/V], Sód – nie mniej niż 1% [m/V], Lizyna – 0, Metionina – 0.

Zastosowanie:

  • regularnie stosowany wspiera układ pokarmowy, m.in. przed takimi patogenami jak E. coli, Salmonella
  • podnosi jakość wody pitnej, zalecany w okresie rozrodu, odchowu młódków, przed i w trakcie lotów oraz w okresie jesienno – zimowym,
  • dba o właściwe zakwaszenie wola i jelit,
  • wspiera organizm gołębi podczas zapalenia wola i zaburzeń jelitowych.
 

Skład: olejek eteryczny z Origanum sp.

Dodatki na 1 kg: – technologiczne: kwasy (mrówkowy-E236, mlekowy-E270, propionowy-E280) 520 g/kg.

Warunki Przechowywania:
Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu z dala od dzieci.

Instrukcja stosowania:
Podawać 1 ml na 1 litr wody pitnej (20 gołębi) lub 2 ml na 1 kg karmy przez 3 – 5 dni.

Mieszanka paszowa uzupełniająca w płynie dla gołębi Składniki analityczne: Białko surowe – 0, Włókno surowe – 0, Oleje i tłuszcze surowe* – nie mniej niż 2% [m/V], Popiół surowy – nie więcej niż 2% [m/V], Sód – nie mniej niż 1% [m/V], Lizyna – 0, Metionina – 0. *Metoda Soxhleta Zastosowanie: • regularnie stosowany wspiera układ pokarmowy, m.in. przed takimi patogenami jak E. coli, Salmonella sp., Clostridium perfringens, • podnosi jakość wody pitnej, zalecany w okresie rozrodu, odchowu młódków, przed i w trakcie lotów oraz w okresie jesienno – zimowym, • dba o właściwe zakwaszenie wola i jelit, • wspiera organizm gołębi podczas zapalenia wola i zaburzeń jelitowych. Skład: olejek eteryczny z Organum sp. Dodatki na 1 kg: – technologiczne: kwasy (mrówkowy-E236, mlekowy-E270, propionowy-E280) 520 g/kg. Warunki Przechowywania: Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu z dala od dzieci. Instrukcja stosowania: Podawać 1 ml na 1 litr wody pitnej (20 gołębi) lub 2 ml na 1 kg karmy przez 3 – 5 dni.

* Ocena:
* Nick:
Email:
* Treść komentarza:
Dodaj komentarz
 
Facebook