ZAPYTAJ O PRODUKT

PURITAN SIARA ROZRÓD 250g

 

  • Zawiera naturalne materiały, aminokwasy.
  • Gwarantuje mocne jaja i twarde skorupy.
  • Uzupełnia utraconą energię po locie.
  • Zawiera prawidłowy rozwój kośćca u piskląt.
  • Wspomaga ruchliwość plemników przez co dobrze wpływa na zapładnianie jajek.
  • Wzbogacony białkami zwierzęcymi.
  • Należy stosować jako dodatek przed rozrodem, w trakcie wychowu gołębi młodych, podczas pierzenia, po trudnych lotach.

 

SKŁAD:

  • glukoza, izolat białek serwatki, koncentrat białek serwatki, białko kwasów nukleinowych, laktoza, glutation, lecytyna, maltodekstryna, dziurawiec ziele, rdest ptasi, jeżyna liść, cynamon kora, mięta ziele, liść czarnej porzeczki, szałwia ziele, lizyna, metionina, kreatyna, treonina, l-karnityna, cholina, selen, A, D, E.
 
 

DAWKOWANIE:

  • 1-2 łyżki stołowe 2-4 dni w tygodniu.

PURITAN SIARA ROZRÓD

 

Preparat zawiera duże koncentracje naturalnych minerałów, aminokwasów, dzięki czemu wspomaga tworzenie przez samice jaj o mocnych i twardych skorupach, jak również zapewnia prawidłowy rozwój kośćca rozwijających się piskląt. Siara zawiera duże koncentracje selenu i karnityny wspomagającej ruchliwość plemników, przez co dodatnio wpływa na zapładnialność jajek. 

Preaprat wzbogaciliśmy białkami zwierzęcymi i nukleinowymi stanowiącymi bogate źródła aminokwasów przekazywanych do białka jaja oraz pisklętom w trakcie karmienia mleczkiem i w okresach późniejszych.

WSKAZANIA:

Należy stosować jako dodatek przed rozrodem, w trakcie wychowu gołębi młodych, podczas pierzenia, po trudnym locie ( bardzo szybko uzupełnia utraconą energię ).

SKŁAD:

glukoza, izolat białek serwatki, koncentrat białek serwatki, białko kwasów nukleinowych, laktoza, glutation, lecytyna, maltodekstryna, dziurawiec ziele, rdest ptasi, jeżyna liść, cynamon kora, mięta ziele, liść czarnej porzeczki, szałwia ziele, lizyna, metionina, kreatyna, treonina, l-karnityna, cholina, selen, A, D, E.

DAWKOWANIE:

1-2 łyżki stołowe 2-4 dni w tygodniu.

ZAWARTOŚĆ:

pojemnik 250gr

* Ocena:
* Nick:
Email:
* Treść komentarza:
Dodaj komentarz
 
Facebook