ZAPYTAJ O PRODUKT

HERBATA OCZYSZCZAJĄCA 30 SASZETEK

 

DO PARZENIA W SASZETKACH

  • Herbata składa się z najwyższej jakości ziółzawiera naturalne składniki o działaniu, regenerującym, czyszczącym krew, odtruwającym. Działa wzmacniająco, poprawia i reguluje obieg krwi, zwiększa energię.
  • Herbatka działa przeciwbólowo i przeciwbakteryjne, poprawia wygląd upierzenia.
  • Podczas niedoborów makro i mikroelementów.Wspomaga usuwanie zbędnych produktów przemiany materii.
  • Wspomaga wydolność tlenową gołębia.

 

SKŁAD:

  • Między innymi w składzie znajdziemy Owies ziele który działa wykrztuśnie, a także przeciwbólowo .
  • Jest też dobrym środkiem mineralizującym, bogatym w rozpuszczalną w wodzie krzemionkę, wpływającą dodatnio na przemianę materii, stan naczyń krwionośnych, narządów wewnętrznych, kości, piór.
  • Imbir wspomaga krążenie krwi i ułatwia trawienie.
  • Liść jeżyny posiada właściwości, przeciwbiegunkowe, przeciwbakteryjne, przeciwzapalne, moczopędne, poprawiające przemianę materii. Liść jeżyny zawierają między innymi cukry, kwasy organiczne, prowitaminę A, witaminy z grupy B, B9, witaminę C, pektyny, garbniki, flawonoidy, kwas cytrynowy, barwniki antocyjanowe, związki mineralne potasu, wapnia i magnezu.
  • Potas, żelazo, magnez, sód, wapń, fosfor, fluor to tylko niektóre minerały występujące w zielonych listkach pietruszki. 
  • Wśród dietetyków natka pietruszki uchodzi za jeden z najbardziej pożądanych pokarmów.
 
WSKAZANIA:

Do stosowania po locie, po okresie pierzenia,po chorobach, przed rozrodem. Podczas niedoborów makro i mikroelementów.Wspomaga usuwanie zbędnych produktów przemiany materii. Wspomaga wydolność tlenową gołębia.

SKŁAD:

materiały paszowe: lukrecja korzeń, orzech włoskiliść, pokrzywa ziele, brzoza liść, kminek owoc, imbir korzeń, jeżyna liść, morszczyn, mniszek ziele, pietruszka nać, łopian korzeń, fiołek trójbarwny (bratek), bez czarny owoc, owies ziele, ostropest owoc, mięta ziele, nagietek kwiat, anyż owoc.

DAWKOWANIE:

1 saszetkę zparzać w 2 litrach wrzącej wody. Tak przygotowanynapar podawać 2 x w tygodniu. Jesienią i zimą podajemy2-3 x w tygodniu.

ZAWARTOŚĆ:

Ilość/masa netto: 300 g( saszetka 10 g, pakowana po 30 sztuk)

 

HERBATA OCZYSZCZAJĄCA 30 SASZETEK

 

DO PARZENIA W SASZETKACH

  • Herbata składa się z najwyższej jakości ziółzawiera naturalne składniki o działaniu, regenerującym, czyszczącym krew, odtruwającym. Działa wzmacniająco, poprawia i reguluje obieg krwi, zwiększa energię.
  • Herbatka działa przeciwbólowo i przeciwbakteryjne, poprawia wygląd upierzenia.
  • Podczas niedoborów makro i mikroelementów.Wspomaga usuwanie zbędnych produktów przemiany materii.
  • Wspomaga wydolność tlenową gołębia.

 

SKŁAD:

  • Między innymi w składzie znajdziemy Owies ziele który działa wykrztuśnie, a także przeciwbólowo .
  • Jest też dobrym środkiem mineralizującym, bogatym w rozpuszczalną w wodzie krzemionkę, wpływającą dodatnio na przemianę materii, stan naczyń krwionośnych, narządów wewnętrznych, kości, piór.
  • Imbir wspomaga krążenie krwi i ułatwia trawienie.
  • Liść jeżyny posiada właściwości, przeciwbiegunkowe, przeciwbakteryjne, przeciwzapalne, moczopędne, poprawiające przemianę materii. Liść jeżyny zawierają między innymi cukry, kwasy organiczne, prowitaminę A, witaminy z grupy B, B9, witaminę C, pektyny, garbniki, flawonoidy, kwas cytrynowy, barwniki antocyjanowe, związki mineralne potasu, wapnia i magnezu.
  • Potas, żelazo, magnez, sód, wapń, fosfor, fluor to tylko niektóre minerały występujące w zielonych listkach pietruszki. 
  • Wśród dietetyków natka pietruszki uchodzi za jeden z najbardziej pożądanych pokarmów.
 
WSKAZANIA:

Do stosowania po locie, po okresie pierzenia,po chorobach, przed rozrodem. Podczas niedoborów makro i mikroelementów.Wspomaga usuwanie zbędnych produktów przemiany materii. Wspomaga wydolność tlenową gołębia.

SKŁAD:

materiały paszowe: lukrecja korzeń, orzech włoskiliść, pokrzywa ziele, brzoza liść, kminek owoc, imbir korzeń, jeżyna liść, morszczyn, mniszek ziele, pietruszka nać, łopian korzeń, fiołek trójbarwny (bratek), bez czarny owoc, owies ziele, ostropest owoc, mięta ziele, nagietek kwiat, anyż owoc.

DAWKOWANIE:

1 saszetkę zparzać w 2 litrach wrzącej wody. Tak przygotowanynapar podawać 2 x w tygodniu. Jesienią i zimą podajemy2-3 x w tygodniu.

ZAWARTOŚĆ:

Ilość/masa netto: 300 g( saszetka 10 g, pakowana po 30 sztuk.)

* Ocena:
* Nick:
Email:
* Treść komentarza:
Dodaj komentarz
 
Facebook