Mieszanka paszowa uzupełniająca w płynie dla gołębi

Składniki analityczne:
Białko surowe – 0, Włókno surowe – 0, Oleje i tłuszcze surowe – 0, Popiół surowy – nie więcej niż 1% [m/V], Sód – nie więcej niz 0,5% [m/V], Lizyna – 0, Metionina – 0.

Zastosowanie:

  • podawany w trakcie lotów poprawia kondycję i wytrzymałość gołębi, 
  • wpływa pozytywnie na gołębie podczas transportu i dotlenienie organizmu podczas transportu, 
  • poprawia odporność gołębi na stres oraz sprzyja adaptacji do niekorzystnych warunków atmosferycznych, tj. upały, mróz,
  • w momencie łączenia w pary wpływa pozytywnie na wigor i plenność gołębi.
 

Warunki przechowywania:
Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu z dala od dzieci.

Skład:

wyciągi z ziół: Ocimum basilicum, Phyllanthus emblica, Glycyrrhiza glabra, Tribulus terrestris, woda.

Instrukcja stosowania:
Podawać 2 ml na 1 litr wody pitnej (20 gołębi) lub 4 ml na 1 kg karmy 2 dni przed lotem konkursowym i w dniu powrotu. W pozostałym okresie stosować przez 3 dni w tygodniu.

Mieszanka paszowa uzupełniająca w płynie dla gołębi Składniki analityczne: Białko surowe – 0, Włókno surowe – 0, Oleje i tłuszcze surowe – 0, Popiół surowy – nie więcej niż 1% [m/V], Sód – nie więcej niż 0,5% [m/V], Lizyna – 0, Metionina – 0. Zastosowanie: • podawany w trakcie lotów poprawia kondycję i wytrzymałość gołębi, • wpływa pozytywnie na gołębie podczas transportu i dotlenienie organizmu podczas transportu, • poprawia odporność gołębi na stres oraz sprzyja adaptacji do niekorzystnych warunków atmosferycznych, tj. upały, mróz, • w momencie łączenia w pary wpływa pozytywnie na wigor i plenność gołębi. Warunki przechowywania: Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu z dala od dzieci. Skład: wyciągi z ziół: Ocimum basilicum, Phyllanthus emblica, Glycyrrhiza glabra, Tribulus terrestris, woda. Instrukcja stosowania: Podawać 2 ml na 1 litr wody pitnej (20 gołębi) lub 4 ml na 1 kg karmy 2 dni przed lotem konkursowym i w dniu powrotu. W pozostałym okresie stosować przez 3 dni w tygodniu.

* Ocena:
* Nick:
Email:
* Treść komentarza:
Dodaj komentarz
 
Facebook