BACKS GLUT-AMIN 500 ml

 

DZIAŁANIE:
Produkt, który każdy hodowca powinien mieć pod ręką. Glut-Amin szybko regenerUJE siły po lotach konkursowych, wspiera przemiany materii i czynności wątroby, działa pozytywnie po szczepieniach jak i przy uszkodzeniach wątroby i zatruciach organizmu. Glut-Amin wpływa na gładki przebieg pierzenia i wspiera wychowywanie młódków.

SKŁAD:
225 mg L-waliny, 175 mg L-leucyny, 175 mg L-lizyny, 125 mg L-argininy, 125 mg L-fenyloalaniny, 100 mg L-izoleucyny, 100 mg L-treoniny, 75 mg L-tryptofanu, 50 mg L-histydyny HCL, 75 mg metioniny, 55 mg witaminy B1, 55 mg hydrochlorku witaminy B6, 20 mg fosforanu sodowego witaminy B2, 12,5 mg kwasu foliowego, 0,5 mg witaminy B12, 625 mg amidu kwasu nikotynowego, 625 mg choliny, 250 mg D-pantotenianu wapnia, 250 mg glukonianu sodowego, 1000 mg chlorku potasu, 1000 mg chlorku magnezu, 1000 mg chlorku wapnia, 1250 mg octanu sodu, 16000 mg glukozy, 16000 mg sorbitolu, 16000 mg fruktozy.

DAWKOWANIE:                                                                                                  
Glut-Amin powinien być podawany przed sezonami podróżniczymi, podczas pierzenia, przed okresem godowym, po długich lotach (zawodach), po szczepieniach, po kuracji antybiotykowej w następujący sposób: 2 razy w tygodniu 2 zakrętki = 20 ml na 1 litr wody.

BACKS GLUT-AMIN 500 ml

 

DZIAŁANIE:
Produkt, który każdy hodowca powinien mieć pod ręką. Glut-Amin szybko regenerUJE siły po lotach konkursowych, wspiera przemiany materii i czynności wątroby, działa pozytywnie po szczepieniach jak i przy uszkodzeniach wątroby i zatruciach organizmu. Glut-Amin wpływa na gładki przebieg pierzenia i wspiera wychowywanie młódków.

SKŁAD:
225 mg L-waliny, 175 mg L-leucyny, 175 mg L-lizyny, 125 mg L-argininy, 125 mg L-fenyloalaniny, 100 mg L-izoleucyny, 100 mg L-treoniny, 75 mg L-tryptofanu, 50 mg L-histydyny HCL, 75 mg metioniny, 55 mg witaminy B1, 55 mg hydrochlorku witaminy B6, 20 mg fosforanu sodowego witaminy B2, 12,5 mg kwasu foliowego, 0,5 mg witaminy B12, 625 mg amidu kwasu nikotynowego, 625 mg choliny, 250 mg D-pantotenianu wapnia, 250 mg glukonianu sodowego, 1000 mg chlorku potasu, 1000 mg chlorku magnezu, 1000 mg chlorku wapnia, 1250 mg octanu sodu, 16000 mg glukozy, 16000 mg sorbitolu, 16000 mg fruktozy.

DAWKOWANIE:                                                                                                  
Glut-Amin powinien być podawany przed sezonami podróżniczymi, podczas pierzenia, przed okresem godowym, po długich lotach (zawodach), po szczepieniach, po kuracji antybiotykowej w następujący sposób: 2 razy w tygodniu 2 zakrętki = 20 ml na 1 litr wody.

* Ocena:
* Nick:
Email:
* Treść komentarza:
Dodaj komentarz
 
Facebook