• Mieszanka zawiera zestaw ziół wspomagających o właściwościach odśluzowujących, powlekających.
  • Zawarte w surowcach śluzy, flawonoidy, olej tłusty wspomagają zmiękczanie, powlekanie, wykrztuszanie, dezynfekcję  układu oddechowego gołębia.
  •  Herbatka powoduje rozpuszczanie śluzu, działa wykrztuśnie, pomaga w oczyszczeniu dróg oddechowych.

 

WSKAZANIA:

Wspomagająco przy problemach z górnymi drogami oddechowymi. Wspomagająco przy spadku kondycji podczas lotów oraz do regularnego stosowania przez cały rok.

SKŁAD:

kozieradka nasiona kozieradka ziele, macierzanka ziele, oman korzeń, prawoślaz korzeń, anyż owoc, dziewanna kwiat, hyzop ziele, wilżyna korzeń, lukrecja korzeń, imbir korzeń, eukaliptus, babka wąskolistna.

DAWKOWANIE:

Najlepiej się sprawdza systematyczne, profilaktyczne podawanie mieszanki w cyklach 2 tygodnie podajemy co drugi dzień, następnie 4 tygodnie przerwy. Podajemy 1 łyżkę stołową ( 10 g) na 1 kg karmy wymieszaną z dowolnym olejkiem Oregano. Należy podawać przez cały rok.

Mieszanka ziołowa wspomagająca układ oddechowy dla gołębi. Bogaty zestaw ziół o właściwościach odśluzowujących, powlekających. Zawarte w surowcach śluzy, flawonoidy, olej tłusty wykazują działanie zmiękczające, powlekające, wykrztuśne, dezynfekujące oraz osłaniające układ oddechowy ptaka. Herbatka powoduje rozpuszczanie śluzu, działa wykrztuśne pomaga w oczyszczeniu dróg oddechowych. WSKAZANIA: leczenie i profilaktyka przy infekcji górnych dróg oddechowych SKŁAD: kozieradka nasiona kozieradka ziele, macierzanka ziele, oman korzeń, prawoślaz korzeń, anyż owoc, dziewanna kwiat, hyzop ziele, wilżyna korzeń, lukrecja korzeń, imbir korzeń, eukaliptus, babka wąskolistna. DAWKOWANIE: Najlepiej się sprawdza systematyczne, profilaktyczne podawanie mieszanki w cyklach 2 tygodnie podajemy co drugi dzień, następnie 4 tygodnie przerwy. Podajemy 1 łyżkę stołową ( 10 g) na 1 kg karmy wymieszaną z dowolnym olejkiem Oregano. Należy podawać przez cały rok. ZAWARTOŚĆ: pojemnik lub wiaderko 300g

* Ocena:
* Nick:
Email:
* Treść komentarza:
Dodaj komentarz
 
Facebook